Ultrasound

Vertraagt het huidverouderingsproces

Ultrasound wordt al geruime tijd toegepast bij medische behandelingen als fysiotherapie en revalidatie. Sinds enkele jaren wordt deze techniek ook gebruikt in cosmetische behandelingen en dan met name om het huidverouderingsproces te vertragen. Door de behandeling met het ultrasound apparaat wordt de klok teruggezet: de huid raakt beter doorbloed en produceert weer collageen. Hierdoor krijgt uw huid de oorspronkelijke elasticiteit terug en oogt deze steviger.

Daar waar de actieve en elektrisch geladen werkstoffen bij Iontoforese door middel van gelijkstroom de huid krachtig worden ingesluisd, worden deze met de op geluidstrillingen gebaseerde ultrasound therapie zachtjes door de verschillende huidlagen heen geduwd.

Dit maakt ook dat de ultrasound behandeling wat meer tijd in beslag neemt. Hierbij geeft het apparaat een lichte warmte aan uw huid af, wat een prettig en ontspannen gevoel geeft. Het ultrasound apparaat geeft een direct zichtbaar effect, terwijl de effectieve werkstoffen, die net als bij Iontoforese tot diep in de huid kunnen doordringen, voor een prachtig en duurzaam resultaat zorgen. Voor een optimaal effect geef ik voorafgaand aan de ultrasound behandeling een bindweefselmassage. Vervolgens breng ik een vliesmasker op uw huid aan, dat doordrenkt is met werkzame stoffen. Deze worden door de ultrasone golven zachtjes de huid ingetrild.

De Ultrasound Treatment is een complete behandeling bestaande uit: reiniging, peeling, bindweefselmassage, ultrasoundbehandeling inclusief vliesmasker met werkzame stoffen, oogcrème, serum, dagcrème. Ter afsluiting geef ik u het ontspannende warme kompres in de nek.

 

Prijs: € 78,95 / 75 minuten. Ook bij andere schoonheidsbehandelingen kan de ultrasoundbehandeling met vliesmasker tegen een meerprijs van € 29,50 worden uitgevoerd. Dit is exclusief bindweefselmassage.

 

Voor een goede behandeling met het ultrasound apparaat is tijd nodig. Ik plan daarom graag een afspraak voor u in!