Contact

Openingstijden

U kunt op afspraak terecht van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Voor een afspraak of overleg kunt u contact opnemen via: 

info@innerface-huidverzorging.nl of 06 26 68 48 20 (bellen of Whatsapp).

 

Verhinderd of te laat?

De afspraken bij Innerface volgen elkaar strak op. Bent u onverhoopt te laat? Ik kan een volgende klant niet laten wachten. Afhankelijk van de geplande behandeling wordt deze daarom ingekort of vervalt deze in zijn geheel. Er vindt dan geen restitutie plaats. Ook geplande behandelingen die niet of minder dan 24 uur vooraf geannuleerd worden, worden in rekening gebracht.

 

Betalen

U kunt bij Innerface huidverzorging natuurlijk pinnen, maar eventueel ook contant afrekenen.

 

Webshop

Innerface Huidverzorging heeft geen webshop, maar mocht u zonder producten komen te zitten tussen twee behandelingen in of start u graag met de producten nadat u een en ander uitgeprobeerd heeft, bel of stuur me een berichtje via Whatsapp en ik zorg dat het klaarstaat om op te halen of te bezorgen!

 

Cadeaubon

Maak iemand blij met Innerface cadeaubon voor een heerlijke schoonheidsbehandeling of een fijn product, leuk om te geven en te krijgen! Cadeaubonnen zijn er vanaf € 10,00. Als u van tevoren even een seintje geeft, zorg ik dat er een prachtig ingepakte cadeaubon voor u klaar ligt! 

 

Innerface Huidverzorging is uiteraard aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS en de stichting Geschillencommissie Uiterlijke Verzorging.