Huidverzorging

Voor een perfect verzorgde en stralende huid

Uw uitstraling wordt voor een groot deel bepaald door uw huid. Met een tot in de puntjes verzorgde en fris ogende huid kunt u goed voor de dag komen. In de salon werk ik met producten van Dr Renaud. Dit innoverende, professionele, natuurlijke merk heeft voor alle huidtypes en condities precies de juiste producten, dus ook voor uw huid! Wellicht ten overvloede: een goede huidverzorging is natuurlijk niet alleen aan vrouwen voorbehouden.

Tijdens een heerlijk ontspannen momentje voor uzelf, wordt uw huid gereinigd en behandeld met de producten die bij uw huid en situatie passen. Na afloop verlaat u de salon met een huid die comfortabel aanvoelt en fris en stralend oogt.

Bij Innerface Huidverzorging kunt u kiezen voor verschillende schoonheidsbehandelingen, afhankelijk van uw wensen, tijd en budget. Alle behandelingen kunnen desgewenst worden uitgebreid met harsen, het verven van wenkbrauwen en wimpers, of een speciaalmasker. Denk ook eens aan de menukaart van het seizoen. Elk jaargetijde vraagt natuurlijk om een andere verzorging. Daarom heb ik per seizoen vier behandelingen samengesteld die precies geven waar uw huid in die periode behoefte aan heeft.

 

Huidverbetering

Ongemakken verminderen, oneffenheden wegnemen

Iedere huid is anders. Verbetering van uw huid valt of staat daarom met een goede huidanalyse en persoonlijk en gedegen advies. Of u nu een jonge huid hebt die gevoelig is voor acne, een rijpere huid hebt waar u de kraaienpootjes en beginnende rimpels wilt bestrijden, of kampt met oneffenheden als couperose of steelwratjes: er zijn vele mogelijkheden. Huidverbetering gaat een stap verder dan huidverzorging en pakt het probleem echt aan.

Ik kijk graag samen met u naar de juiste oplossing. Sommige behandelingen versterken elkaar door bijvoorbeeld met specifieke apparatuur de werkzame stoffen diep in de huid te sluizen. 

Soms is er meer aan de hand. Dankzij mijn opleiding ‘Dermatologie voor schoonheidsspecialisten’ signaleer ik eventuele huidaandoeningen in een vroeg stadium. Afhankelijk van de situatie kan ik u informeren, adviseren en indien nodig op professionele wijze doorverwijzen naar arts of huidspecialist.

 

Apparatuur

Voor een professionele aanpak

Zoals u van een professionele salon mag verwachten, gebruik ik bij de behandelingen diverse professionele apparatuur. Een speciaal borstelapparaatje bijvoorbeeld, dat ik regelmatig toepas tijdens de gangbare verzorgingsbehandelingen. Hiermee kan ik de dode huidcellen verwijderen en de doorbloeding van de huid stimuleren. Of denk aan de Hot-Cold Hammer die inzetbaar is bij vrijwel elke behandeling. De warme kant stimuleert, regenereert en vitaliseert de huid, werkstoffen worden beter opgenomen door de huid. De koude zijde gebruik ik om de huid te sluiten na een intensieve behandeling. Het geeft een verkoelend en fris gevoel en maakt de huid rustig. Bovendien vermindert het zwellingen of pijn. 

Voor de huidverbeterende behandelingen werk ik graag met het Iontoforese apparaat, het Ultrasound apparaat en de T-Away. Stuk voor stuk apparaten om uw huid te verbeteren door werkstoffen in te sluizen of oneffenheden te verwijderen. 

Meer weten over behandelen met deze apparatuur? Ik stuur u graag vrijblijvend de uitgebreide informatie toe.