verzorging

Behandelingen

Van grondig en intensief tot even een snelle oppepper: bij Innerface Huidverzorging kunt u terecht voor verschillende behandelingen, afgestemd op uw huid en wensen.  

 

Intense

Een uitgebreide behandeling: hydraterend, voedend, kalmerend, reinigend of anti-age

Deze Intense schoonheidsbehandeling is de standaard bij Innerface. Uiteraard start ik deze met een huidanalyse zodat ik extra zorg kan besteden aan eventuele probleemzones. Daarna volgen intensieve reiniging, scrub en warm compres. De wenkbrauwen worden netjes in model gebracht en wanneer er sprake is van gerstekorrels en/of zwarte puntjes, verwijder ik deze.

Vervolgens geef ik u voor dat belangrijke relaxmoment een door Simone Mahler ontwikkelde uitgebreide, stimulerende en heerlijk ontspannende massage. Hierdoor raakt uw huid goed doorbloed en ziet deze er fris uit. Na de massage breng ik een speciaal masker aan, afgestemd op uw huid. Er zijn diverse soorten maskers: hydraterend, voedend, kalmerend, anti-age of een weldadige pakking. Daarnaast is er een speciaal oogmasker beschikbaar.

De Intense behandeling wordt gecompleteerd met een serum, een oogcontourcrème en een verzorgende crème. Tot slot geef ik u een heerlijk warm kompres in uw nek, voor dat weldadige gevoel. U verlaat fris, stralend en ontspannen de schoonheidssalon!

 

Essential

Basic, maar toch compleet

Liever een wat meer basic behandeling, maar toch compleet? Dan is de Essential schoonheidsbehandeling iets voor u. Deze is iets korter en eenvoudiger. Net als bij de Intense behandeling start ik met een huidanalyse, reiniging, scrub en warm compres of stoombad. Ook maak ik nu de wenkbrauwen weer netjes en verwijder ik eventuele gerstekorrels en/of zwarte puntjes.

De ontspannende massage is echter wat minder uitgebreid dan bij de Intense behandeling. Bij de Essential behandeling is een verzorgend crèmemasker inbegrepen, geschikt voor de vochtarme, de rijpere, de vette en onzuivere of de gevoelige huid.

Natuurlijk wordt ook de Essential behandeling gecompleteerd met een serum, een oogcontourcrème en een verzorgende crème en het warme kompres.

 

Beauty Flash

Wat minder tijd, maar wel een frisse en verzorgde huid?

Met de Beauty Flash schoonheidsbehandeling bent u in een half uur tijd weer tip top in orde! Na de huidanalyse volgen de reiniging en een snelle scrub gecombineerd met een stoombad. Last van gerstekorrel en/of zwarte puntjes? Ook bij de Beauty Flash behandeling verwijder ik deze. Voor de verzorging van uw huid krijgt u een crèmemasker dat in gemasseerd wordt. Tot slot breng ik een oogcontourcrème en de verzorgende crème aan. Ook geef ik u ter afsluiting van deze Beauty Flash nog even het ontspannende warme kompres in uw nek.

Na een half uur is uw huid gehydrateerd, gevoed, gereinigd en eventueel gekalmeerd en kunt u er weer even tegen aan!

 

Prijzen:

Intense € 64,95 / 75 minuten

Essential € 50,50 / 60 minuten, los speciaal masker vanaf € 11,00

Beauty Flash € 28,50 / 30 minuten