Huidverbeterende behandelingen

Bindweefselmassage

Voor een jong ogende en stevige huid!

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht komt voort uit goed stevig bindweefsel. Bij een jonge huid is het collageen en elastine gehalte in het bindweefsel nog hoog. Tijdens het verouderen van de huid wordt er echter minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt, waardoor de rek er uit gaat. De huid wordt slapper, met rimpels tot gevolg.

Om de elasticiteit van uw huid vast te houden, kunt u bij Innerface terecht voor de Cosmetische Bindweefselmassage. Met deze behandeling verminderen de ontstane rimpels, of deze nu veroorzaakt zijn door veroudering of verergerd zijn door bijvoorbeeld roken of veel gewichtsverlies. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbetert de effectiviteit van de spieren, maar geeft zeker ook dat gevoel van ontspanning dat u bij een massage mag verwachten. Deze behandeling werkt cel vernieuwend. De productie van collagene en elastine vezels wordt versneld, waardoor de structuur van de huid wordt verstevigd. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt. Uw huid gaat er stralend en jonger uitzien!

Voor de bindweefselmassage zijn er twee mogelijkheden om te boeken: de Expert behandeling, dit is een volledige behandeling inclusief peeling, ontharen van de wenkbrauwen, verwijderen van zwarte puntjes en / of gerstekorrels en een verzorgend masker of de Bindweefselmassage behandeling,  inclusief reiniging, peeling en dagverzorging.

Ultrasound

Vertraagt het huidverouderingsproces

Ultrasound wordt al geruime tijd toegepast bij medische behandelingen als fysiotherapie en revalidatie. Sinds enkele jaren wordt deze techniek ook gebruikt in cosmetische behandelingen en dan met name om het huidverouderingsproces te vertragen. Door de behandeling met het ultrasound apparaat wordt de klok teruggezet: de huid raakt beter doorbloed en produceert weer collageen. Hierdoor krijgt uw huid de oorspronkelijke elasticiteit terug en oogt deze steviger.

Een behandeling met het ultrasound apparaat geeft een lichte warmte aan uw huid af, wat zorgt voor een prettig en ontspannen gevoel. Het ultrasound apparaat geeft een direct zichtbaar effect, terwijl de effectieve werkstoffen, die net als bij Iontoforese tot diep in de huid kunnen doordringen, voor een prachtig en duurzaam resultaat zorgen. Voor een optimaal effect geef ik voorafgaand aan de ultrasound behandeling een bindweefselmassage. Vervolgens breng ik een vliesmasker op uw huid aan, dat doordrenkt is met werkzame stoffen. Deze worden door de ultrasone golven zachtjes de huid ingetrild.

Deze behandeling is alleen in combinatie met de bindweefselmassage behandeling te boeken.

Ionotoforese

Mesotherapie zonder naalden

Bij Iontoforese, ook wel mesotherapie zonder naalden genoemd, zorgt een milde elektrische impuls voor direct effect: de huid raakt beter doorbloed, de poriën worden fijner. De huidspanning vermindert, terwijl de huid zichtbaar gladder, voller en minder kwetsbaar is. Het grootste voordeel is echter dat actieve werkstoffen met Iontoforese tot diep in de huid kunnen doordringen. Door toevoeging van specifieke werkstoffen kan elk huidprobleem gericht aangepakt worden: of het nu gaat om het vervagen van rimpels, de aanpak van acné, het laten slinken van wallen of het opfrissen van de rokershuid. De actieve werkstoffen worden diep de huid ‘ingesluisd’ en stimuleren zo de aanmaak van nieuwe cellen. Hierdoor heeft deze therapie ook een langdurig effect.

De Iontoforese behandeling kunt u kiezen als een onderdeel van de Expert behandeling, hierbij zit een aangepaste massage en masker inbegrepen.

Peeling 

Fijnere poriën en een egale huid!

Wilt u een mooie, gezonde, stralende en gladde huid? Een peeling is zeer geschikt om de structuur van uw huid te verfijnen, pigmentvlekjes te verminderen, fijne lijntjes glad te strijken en acne littekens te verminderen.

Bij Innerface pas ik de GlycoPeel toe. Om uw huid voor te bereiden krijgt u eerst een oppervlakkige peeling, de Gelee Tendre Exfoliante. Hierdoor dringt de GlycoPeel dieper door in de huid en kan deze nog beter zijn werk doen. Bij de volledige behandeling zijn een uitgebreide massage en masker inbegrepen.

Een egale huid en frisse uitstraling: het is ook voor u weggelegd!

T-Away

Razendsnel een egale huid

Een mooie huid is glad en gezond. Logisch dat u zich stoort aan ontsierende steelwratjes, bloedblaasjes en andere vervelende huidproblemen in uw gezicht of op uw lichaam. Gelukkig is er een oplossing: de T-Away. Huidproblemen als spider naevus (spinvormige gesprongen adertjes), bloedblaasjes, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en fibromen (steelwratjes) behoren met de T-Away binnen enkele minuten tot de verleden tijd. Razendsnel dus, met een egale huid als direct resultaat!

Weten of T-Away ook de oplossing is voor uw huidprobleem? Tijdens een intakegesprek maak ik een huidanalyse en neem ik de mogelijkheden met u door. Ook bespreken we de do’s en don’ts die voor en na de behandeling van belang zijn. Na zes weken volgt een gratis nabehandeling, waarbij ik controleer of de huid goed is geheeld.

Vaak volstaat één behandeling, soms zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Dit is mede afhankelijk van de soort en grootte van de te behandelen oneffenheid.

Prijzen

Bindweefselmassage: € 45,00 / 45 minuten, aan te vullen met de Ultrasound: € 29,50 / 20 minuten

Expert Bindweefselmassage: 79,95 / 75 minuten

Expert Iontoforese: € 79,95 / 75 minuten

Peeling: € 94,95 / 90 minuten

T-Away: vanaf € 37,50. Inclusief nabehandeling na 6 weken.

Meer weten over deze huidverbeterende behandelingen? Ik stuur u graag vrijblijvend de uitgebreide informatie toe.