Huidverbetering

Ongemakken verminderen, oneffenheden wegnemen

Iedere huid is anders. Verbetering van uw huid valt of staat daarom met een goede huidanalyse en persoonlijk en gedegen advies. Of u nu een jonge huid hebt die gevoelig is voor acne, een rijpere huid hebt waar u de kraaienpootjes en beginnende rimpels wilt bestrijden, of kampt met oneffenheden als couperose of steelwratjes: er zijn vele mogelijkheden. Huidverbetering gaat een stap verder dan huidverzorging en pakt het probleem echt aan.

Ik kijk graag samen met u naar de juiste oplossing. Sommige behandelingen versterken elkaar. Zo vormen de EGF Repairlift of Skin Gravity Treatment een perfecte aanvulling op de bindweefselmassage. Voor andere behandelingen gebruik ik specifieke apparatuur, bijvoorbeeld om de werkzame stoffen diep in de huid te sluizen. 

Soms is er meer aan de hand. Dankzij mijn opleiding ‘Dermatologie voor schoonheidsspecialisten’ signaleer ik eventuele huidaandoeningen in een vroeg stadium. Afhankelijk van de situatie kan ik u informeren, adviseren en indien nodig op professionele wijze doorverwijzen naar arts of huidspecialist.

 

Huidverbeterende behandelingen

Expert EGF Repairlift

Expert Skin Gravity

Expert Peel

Acne - Clean Clear Treatment

Cosmetische Bindweefselmassage