Institut Esthederm Zon

Profiteer van de goede eigenschappen van de zon

De zon is van levensbelang. Door haar warmte en licht zorgt de zon voor de aanmaak van Vitamine D en een heilzaam effect bij depressiviteit. Het Institut Esthederm Zon heeft goede kwaliteitsproducten waarmee u veilig en beschermd van de zon kunt genieten. Wat dit merk echter bijzonder maakt, is dat het niet alleen beschermd tegen, maar vooral samenwerkt met de zon. De producten van Institut Esthederm Zon laten de huid juist profiteren van de voordelen die de zon ons geeft en zet tegelijkertijd de huid zelf aan het werk om een natuurlijke bescherming tegen de nadelen te ontwikkelen.

Alle producten van Institut Esthederm Zon zijn prettig in gebruik, trekken makkelijk in en sluiten de huid niet af. Dat maakt de producten ook uitermate geschikt voor mensen die buiten sporten: het plakkerige gevoel is definitief verleden tijd, u kunt op een prettige manier goed beschermd de zon in.

Intolerances Solaires

Tegen zonneallergie en pigmentvlekken

Dit merk is zo onderscheidend door de speciale producten. Zo is er een speciale productlijn voor mensen met een zonne-allergie. De minerale reflectoren in deze producten leggen als het ware een filmlaagje op de huid. Door deze bescherming kunt u in de zon, zonder last te krijgen van die vervelende en soms heel ernstige reactie van de huid. Wanneer dit product een aantal jaar achtereen wordt gebruikt, is de huid in veel gevallen zover dat u weer kunt overstappen op reguliere zonbescherming. Veel dermatologen zijn enthousiast over het resultaat en schrijven het regelmatig voor.

Voor de huid die gevoelig is voor pigmentvlekken door bijvoorbeeld zwangerschap, hormonale schommelingen of veroudering, is er Photo Regul. Dit zorgt voor een gelijke verdeling van het pigment in de huid met een egale tint als resultaat. Zelfs mijn meest sceptische klanten zijn om!

 

Productlijnen

Bronze Impuls: voorbereiden en stimuleren van de bruining

Bronze Repair: bruinen en rimpels verminderen

Adaptasun: bruining en bescherming, voorkomt veroudering, voor lichaam en gezicht

Huile Solaire: intens en duurzaam bruinen voor lichaam en haar

Photo Regul: bruinen en pigmentatievlekken vervagen

Intolerances Solaires: voor de gevoelige huid en bij zonne-allegie, geschikt voor kinderen

Apres Soleil: hydraterend en langer bruin

Reflets de Soleil: natuurlijke zelfbruiner