Huidverzorging

Behandelingen

Van grondig en intensief tot even een snelle oppepper: bij Innerface Huidverzorging kunt u terecht voor verschillende behandelingen, afgestemd op uw huid en wensen.  

Prijzen

Intense € 67,50 / 75 minuten

Expert € 79,95 / 75 minuten

Essential € 52,50 / 60 minuten

Beauty Flash € 29,95 / 30 minuten

Intense

Een uitgebreide behandeling: hydraterend, voedend, kalmerend, reinigend of anti-age

Deze Intense schoonheidsbehandeling is de standaard bij Innerface. Uiteraard start ik deze met een huidanalyse zodat ik extra zorg kan besteden aan eventuele probleemzones. Daarna volgen intensieve reiniging, scrub en warm compres. De wenkbrauwen worden netjes in model gebracht en wanneer er sprake is van gerstekorrels en/of zwarte puntjes, verwijder ik deze.

Vervolgens geef ik u voor dat belangrijke relaxmoment een door Dr. Renaud ontwikkelde uitgebreide, stimulerende en heerlijk ontspannende massage. Hierdoor raakt uw huid goed doorbloed en ziet deze er fris uit. Na de massage breng ik een speciaal masker aan, afgestemd op uw huid. Er zijn diverse soorten maskers: hydraterend, voedend, kalmerend, anti-age of een weldadige pakking. Daarnaast is er een speciaal oogmasker beschikbaar.

De Intense behandeling wordt gecompleteerd met een serum, een oogcontourcrème en een verzorgende crème. Tot slot geef ik u een heerlijk warm kompres in uw nek, voor dat weldadige gevoel. U verlaat fris, stralend en ontspannen de schoonheidssalon!

Expert

Huidverbetering voor de veeleisende huid

Met de Expert behandeling krijgt uw huid die werkstoffen die nodig zijn om uw huid een enorme boost te geven om de tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Ook bij iedere seizoenswissel of na ziekte is dit de behandeling waar uw huid weer van gaat stralen. Er zijn verschillende mogelijkheden om uit te kiezen, tijdens de behandeling neem ik deze met u door, zodat uw huid krijgt wat het op dat moment nodig heeft. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit speciale aangepaste anti-age maskers, de stimulerende of bindweefselmassage of ga voor een behandeling met het iontoforese apparaat. Wat u ook kiest, uw huid ziet er na behandeling weer fris, glad en stralend uit.

Deze behandeling start met een huidanalyse, zodat we goed in kaart kunnen brengen wat de huid nodig heeft. Hierna volgt een uitgebreide reiniging, dieptereiniging, verwijderen van zwarte puntjes en/of gerstekorrels, ook uw wenkbrauwen worden netjes in model gebracht. Daarna start ik met de gekozen uitgebreide massage en aansluitend breng ik het speciaalmasker aan. Kiest u de behandeling met het iontoforese apparaat dan pas ik de massage iets aan. 

De Expert behandeling wordt afgesloten met de passende oogcontourcrème, serum en dagverzorging en het heerlijke warme compres op schouders en nek. U voelt zich herboren!

Essential

Basic, maar toch compleet

Liever een wat meer basic behandeling, maar toch compleet? Dan is de Essential schoonheidsbehandeling iets voor u. Deze is iets korter en eenvoudiger. Net als bij de Intense behandeling start ik met een huidanalyse, reiniging, scrub en warm compres. Ook maak ik nu de wenkbrauwen weer netjes en verwijder ik eventuele gerstekorrels en/of zwarte puntjes.

De ontspannende massage is echter wat minder uitgebreid dan bij de Intense behandeling. Bij de Essential behandeling is een verzorgend crèmemasker inbegrepen, geschikt voor de vochtarme, de rijpere, de vette en onzuivere of de gevoelige huid.

Natuurlijk wordt ook de Essential behandeling gecompleteerd met een serum, een oogcontourcrème en een verzorgende crème en het warme kompres.

Beauty Flash

Wat minder tijd, maar wel een frisse en verzorgde huid?

Met de Beauty Flash schoonheidsbehandeling bent u in een half uur tijd weer tip top in orde! Na de huidanalyse volgen de reiniging en een snelle scrub gecombineerd met een stoombad. Last van gerstekorrel en/of zwarte puntjes? Ook bij de Beauty Flash behandeling verwijder ik deze. Voor de verzorging van uw huid krijgt u een crèmemasker dat in gemasseerd wordt. Tot slot breng ik een oogcontourcrème en de verzorgende crème aan. Ook geef ik u ter afsluiting van deze Beauty Flash nog even het ontspannende warme kompres in uw nek.

Na een half uur is uw huid gehydrateerd, gevoed, gereinigd en eventueel gekalmeerd en kunt u er weer even tegen aan!