Innerface Huidverzorging
Huygenslaan 55
4873 GP Etten-Leur

06 26684820
info@innerface-huidverzorging.nl

Vandaag geopend vanaf 09:00 uur

Huidverzorging

content image

Voor een perfect verzorgde en stralende huid

Uw uitstraling wordt voor een groot deel bepaald door uw huid. Met een tot in de puntjes verzorgde en fris ogende huid kunt u goed voor de dag komen. Bij Innerface Huidverzorging werk ik met producten van Simone Mahler. Dit innoverende, professionele merk heeft voor alle huidtypes en condities precies de juiste producten, dus ook voor uw huid! Wellicht ten overvloede: een goede huidverzorging is natuurlijk niet alleen aan vrouwen voorbehouden.

Tijdens een heerlijk ontspannen momentje voor uzelf, wordt uw huid gereinigd en behandeld met de producten die bij uw huid en situatie passen. Na afloop verlaat u de salon met een huid die comfortabel aanvoelt en fris en stralend oogt.

Bij Innerface kunt u kiezen voor verschillende schoonheidsbehandelingen, afhankelijk van uw wensen, tijd en budget. Alle behandelingen kunnen desgewenst worden uitgebreid met harsen, het verven van wenkbrauwen en wimpers, of een speciaalmasker. Vraag ook zeker naar de menukaart van  het seizoen: een 4-tal behandelingen aangepast aan het jaargetijde. Precies wat uw huid dan nodig heeft.

Schoonheidsbehandelingen:

Essential

Intense

Beauty Flash

Acne -  Clean Clear Treatment

Ontharen

Verven

Gerstekorrel verwijderen

Make-up