Huidverzorging

Voor een perfect verzorgde en stralende huid

Uw uitstraling wordt voor een groot deel bepaald door uw huid. Met een tot in de puntjes verzorgde en fris ogende huid kunt u goed voor de dag komen. In de salon werk ik met producten van Simone Mahler. Dit innoverende, professionele merk heeft voor alle huidtypes en condities precies de juiste producten, dus ook voor uw huid! Wellicht ten overvloede: een goede huidverzorging is natuurlijk niet alleen aan vrouwen voorbehouden.

Tijdens een heerlijk ontspannen momentje voor uzelf, wordt uw huid gereinigd en behandeld met de producten die bij uw huid en situatie passen. Na afloop verlaat u de salon met een huid die comfortabel aanvoelt en fris en stralend oogt.

 

Bij Innerface Huidverzorging kunt u kiezen voor verschillende schoonheidsbehandelingen, afhankelijk van uw wensen, tijd en budget. Alle behandelingen kunnen desgewenst worden uitgebreid met harsen, het verven van wenkbrauwen en wimpers, of een speciaalmasker. Denk ook eens aan de menukaart van het seizoen. Elk jaargetijde vraagt natuurlijk om een andere verzorging. Daarom heb per seizoen vier behandelingen die precies geven waar uw huid in die periode behoefte aan heeft.

 

Behandelingen:

Intense, Essential of Beauty Flash

 

Losse behandelingen:

Ontharen

Verven

Gerstekorrels verwijderen