Mineral Care

Bio Active Care by Mineral Care

Een gezonde en optimaal functionerende huid

Bio Active Care by Mineral Care combineert het revitaliserende effect van Dode Zee mineralen met de kalmerende eigenschappen van natuurlijke plantenextracten. Dit draagt bij aan een bio-actieve huid; gezond en optimaal functionerend. Deze producten zijn geschikt voor alle huidtypen, maar zeker de gevoelige huid met eczeem en/of psoriasis heeft hier veel baat bij.

Bio Active Care by Mineral Care heeft verschillende lijnen. Pure Skin bijvoorbeeld, ontwikkeld om de huid intensief te reinigen, te hydrateren en haar energie te geven. Naast de basis van Dode Zee mineralen bevatten de producten actieve ingrediënten zoals groene thee, algenextracten en hamamelis.

Om je huid goed en blijvend te hydrateren is er de Hydrolique lijn. Door de combinatie van botanische zaadoliën, algenextracten, Dode Zee mineralen, hyaluronzuur en vitamine C, zorgen deze producten voor een gezonde, goed gehydrateerde huid. Geschikt voor elke leeftijd.

 

Just Mineral

De milde formule van Just Mineral is geschikt voor elk huidtype. Natuurlijke ingrediënten als hyaluronzuur, groene thee, allantoïne en tarwe-extract, zorgen voor hydratatie, bescherming en kalmering van de huid. Sterke anti-oxidanten gaan de strijd aan met vrije radicalen, waardoor huidveroudering vertraagt. Het resultaat is een mooie, frisse en zachte huid.