Ionotoforese

Mesotherapie zonder naalden

Bij Iontoforese, ook wel mesotherapie zonder naalden genoemd, zorgt een milde elektrische impuls voor direct effect: de huid raakt beter doorbloed, de poriën worden fijner. De huidspanning vermindert, terwijl de huid zichtbaar gladder, voller en minder kwetsbaar is. Het grootste voordeel is echter dat actieve werkstoffen met Iontoforese tot diep in de huid kunnen doordringen. Door toevoeging van specifieke werkstoffen kan elk huidprobleem gericht aangepakt worden: of het nu gaat om het vervagen van rimpels, de aanpak van acné, het laten slinken van wallen of het opfrissen van de rokershuid. De actieve werkstoffen worden diep de huid ‘ingesluisd’ en stimuleren zo de aanmaak van nieuwe cellen. Hierdoor heeft deze therapie ook een langdurig effect.

Er is een brede keus uit ampullen die in combinatie met Iontoforese gebruikt kunnen worden. Na een huidanalyse adviseer ik u de werkstof waar uw huid het beste bij gebaat is.

Tot slot: hoewel Iontoforese in de gezichtsbehandeling relatief nieuw is, is de methode beproefd. In de medische wereld wordt Iontoforese al lange tijd toegepast: in pijnstillende iontoforesepleisters en pleisters met fentanyl voor post-operatieve pijnbestrijding. Ook wordt het ingezet voor behandelingen tegen overmatig zweten.

 

Prijs: € 19,50 inclusief ampul. Iontoforese kan bij elke behandeling toegepast worden.