Expert EGF Repairlift 

Weg met rimpels en kraaienpootjes

Iedereen wordt graag mooi oud; rimpeltjes, kraaienpootjes en een grauwe huid komen vaak te vroeg. Maar u kunt er iets aan doen!

De EGF Repairlift Treatment is een anti-rimpel behandeling waarmee rimpels en kraaienpootjes zichtbaar vervagen. Uw huid wordt gestimuleerd en het verouderingsproces wordt geremd.

EGF staat voor Epidermal Growth Factor. Deze Epidermal Growth Factor is van nature in ons lichaam aanwezig en maakt dat wondjes sneller genezen. Deze behandeling stimuleert de aanmaak hiervan. Samen met de actieve werkstoffen argireline peptide (Botox like) en matrixyl ontspant uw huid en voelt deze steviger en voller aan. Daarnaast wordt uw huid gehydrateerd, beschermd en wordt het verouderingsproces uitgesteld.

Het gaat om een complete behandeling, die inclusief bindweefselmassage, een speciaal vliesmasker, en een penseelmassage is. Liever een wat minder intense maar wel stimulerende massage? Dan kunt u voor deze behandeling ook kiezen voor de Simone Mahler Massage. De EGF Repairlift Treatment wordt afgesloten met een ontspannende nek, schouder en decolleté massage. Uw huid krijgt een enorme boost en ziet er direct strakker uit en voelt voller aan.

Door deze behandeling in kuurverband toe te passen, wordt het resultaat extra versterkt.

Prijs: € 78,95 / 75 minuten