T-Away

Razendsnel een egale huid

Een mooie huid is glad en gezond. Logisch dat u zich stoort aan ontsierende steelwratjes, bloedblaasjes en andere vervelende huidproblemen in uw gezicht of op uw lichaam. Gelukkig is er een oplossing: de T-Away.

Met de T-Away verwijder ik huidoneffenheden in enkele minuten, zonder een laser of chemische middelen te gebruiken. De T-Away werkt op basis van de unieke technologie USHF (Ultra ShortHigh Frequency). Deze technologie wordt al heel lang toegepast in de medische wereld. Schoonheidsspecialistes mogen de T-Away inzetten voor cosmetische doeleinden, mits zij daarvoor zijn opgeleid. Met de T-Away wordt het te behandelen plekje heel precies aangestipt, zodat de omliggende gezonde huid intact blijft. Deze behandeling heeft dan ook geen nadelige gevolgen voor uw huid, terwijl bij gebruik van bijvoorbeeld een laser wel pigmentvlekken of juist witte vlekken kunnen ontstaan.

Huidproblemen als spider naevus (spinvormige gesprongen adertjes), bloedblaasjes, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en fibromen (steelwratjes) behoren met de T-Away binnen enkele minuten tot de verleden tijd. Razendsnel dus, met een egale huid als direct resultaat!

Weten of T-Away ook de oplossing is voor uw huidprobleem? Tijdens een intakegesprek maak ik een huidanalyse en neem ik de mogelijkheden met u door. Ook bespreken we de do’s en don’ts die voor en na de behandeling van belang zijn. Na zes weken volgt een gratis nabehandeling, waarbij ik controleer of de huid goed is geheeld.

Vaak volstaat één behandeling, soms zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Dit is mede afhankelijk van de soort en grootte van de te behandelen oneffenheid.

 

Prijs: vanaf € 37,50. Inclusief nabehandeling na 6 weken.

 

Meer weten over behandelen met de T-Away? Ik stuur u graag vrijblijvend de uitgebreide informatie toe.